69/2010. (IX. 8.) Helyi Választási Bizottsági határozat
Tárgy: Német települési kisebbségi önkormányzati képviselők szavazólapon szereplő sorrendje

Gyomaendrőd Helyi Választási Bizottsága
69/2010. (IX. 8.) HVB határozat
A Választási bizottság a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény (a továbbiakban: Ve.) 115/I. § (6) bekezdés c) pontjára figyelemmel a 2010. október 3. napjára kitűzött német települési kisebbségi önkormányzati képviselők választásán az általa nyilvántartásba vett jelöltek sorrendjét a szavazólapon, sorsolás után az alábbiak szerint határozza meg:
1.
Ajtai Ferencné
BÉKÉS MEGYEI NÉMET ÖNKORMÁNYZATOK SZÖVETSÉGE
2.
Gschwindt Mónika
BÉKÉS MEGYEI NÉMET ÖNKORMÁNYZATOK SZÖVETSÉGE
3.
Schwalm Márton
BÉKÉS MEGYEI NÉMET ÖNKORMÁNYZATOK SZÖVETSÉGE
4.
Tóthné Lapatinszki Zsuzsa
BÉKÉS MEGYEI NÉMET ÖNKORMÁNYZATOK SZÖVETSÉGE
5.
Hack Mária
BÉKÉS MEGYEI NÉMET ÖNKORMÁNYZATOK SZÖVETSÉGE
 
A határozat ellen a döntéstől számított 2 napon belül a Gyomaendrődi Helyi Választási Bizottsághoz benyújtott (Gyomaendrőd Szabadság tér 1. sz.) de a Területi Választási Bizottsághoz címzett fellebbezésnek van helye. A fellebbezést jogszabálysértésre hivatkozással, illetve a választási bizottság mérlegelési jogkörben hozott határozata ellen lehet benyújtani úgy, hogy a döntést követő két napon belül a Gyomaendrődi Helyi Választási Bizottsághoz megérkezzen. A fellebbezésnek tartalmaznia kell a Ve. 80. § (4) bekezdésében meghatározott tartalmi elemeket.
INDOKOLÁS
 
A Ve. 1156I. § (6) c) pontja értelmében a helyi választási bizottság kisorsolja a települési kisebbségi önkormányzati jelöltek sorrendjét a szavazólapon.
Gyomaendrőd Város Helyi Választási Bizottsága a 2010. október 3. napjára kitűzött német települési kisebbségi önkormányzati képviselők választásán az általa nyilvántartásba vett 5 jelölt nevének sorsolását elvégezte és a jelöltek szavazólapon történő feltüntetésének sorrendjét a rendelkező részben foglaltak szerint állapította meg.
A jogorvoslatról való tájékoztatás a Ve. 79. § (1)-(2) bekezdésén a 80. § (1)-(2) és (4)-(7) bekezdésén alapul.
 
Határidő: 2010. szeptember 8.
Felelős: Dr. Szendrei Éva
Hivatali felelős: Dr. Csorba Csaba

« Vissza
Vissza a főmenübe