91/2001. (XII. 11.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Balázs Dezső kérelme

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

91/2001. (XII.11.) számú határozata

 

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete a " Általános rendezési terv és szabályozás " módosítására meghozott döntése alapján az Önkormányzat tulajdonában lévo 5159/11 hrsz-ú 5 ha 558 m2 terület vásártér muvelési ágú ingatlanból a megosztás útján keletkezo 1500 m2 nagyságú területet a Városfenntartó és Környezetvédelmi bizottság értékesítésre javasolja a Nút - Federland Kft. (Gyomaendrod, II. ker. Blaha Lujza út ) részére az alábbi feltételekkel:

 

1. Az ingatlan vételára: 1.000,- Ft/m2,

2. Az önkormányzat 2002. február 28. napjáig tarja ajánlatát, azzal a kikötéssel, hogy a vevo az építkezéshez szükséges valamennyi szakhatósági hozzájárulást megszerzi,

3. Vevő a telken csak a jelenleg meglévő faipari műhelyt bővítheti,

4. Vevo a telken mezogazdasági vállalkozói, állattartó tevékenységet nem folytathat,

5. A szükséges közmu és közmupótló berendezések létrehozása a vevot terheli,

6. A telek-átalakítás ( megosztás ) valamint az " Általános rendezési terv és szabályozás " módosításának költségei a vevot terhelik.

 

A Bizottság javasolja, hogy a Képviselőt-testület utasítsa a polgármestert, hogy az adásvételi szerződés megkötését követően az " Általános rendezési terv és szabályozás " módosítását készítse elő, és a soron következő testületi ülésre terjessze be. Továbbá az " Általános rendezési terv és szabályozás " vásárteret érintő módosításának lényeges elemeit vázlatos formában betekintésre tegye közzé a lakosság, illetve az érintett érdekvédelmi és egyéb szervezetek számára.

 

Az adásvételi szerzodés megkötése elott az építteto nyújtsa be az épületek és építmények elhelyezésére vonatkozó egyszerusített vázlattervet a Városfenntartó és Környezetvédelmi, illetve a Pénzügyi és Gazdasági Bizottságok felé.

« Vissza
Vissza a főmenübe