56/1999. (V. 17.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Közalapítvány beszámolója az 1998. évi tevékenységről

HUMÁNPOLITIKAI BIZOTTSÁG

56/1/1999. (V.17.) SZÁMÚ HATÁROZATA

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága személyes érintettség miatt a "KÖZALAPÍTVÁNY GYOMAENDRŐD VÁROS KÖZGYŰJTEMÉNYEIÉRT BESZÁMOLÓJA AZ 1998. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL" napirendi pont határozathozatalából Dr. Kovács Béla bizottsági tagot kizárja.

Határidő: azonnal

HANGYA LAJOSNÉ ISMERTETTE AZ ELŐTERJESZTÉST:

A közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény 19. §-a előírja a beszámolási kötelezettséget és a beszámoló nyilvánosságra hozatalát az önkormányzati támogatásban részesülő közhasznú szervezetek részére.

A Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért közhasznú szervezet a törvényi előírásoknak eleget téve a Képviselő-testület elé terjeszti beszámolóját az 1998. évi tevékenységéről. [A BESZÁMOLÓ AZ ELŐTERJESZTÉS MELLÉKLETE.]

A bizottság az előterjesztés, valamint az elhangzottak alapján egyhangúlag, 4 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta:

HUMÁNPOLITIKAI BIZOTTSÁG

56/2/1999. (V.17.) SZÁMÚ HATÁROZATA

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága elfogadásra javasolja a Tisztelt Képviselő-testületnek a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért közhasznú szervezet 1998. évi tevékenységéről és a költségvetési támogatás felhasználásáról szóló beszámolóját.

Határidő: 1999. május 27.

Felelős: Hangya Lajosné a bizottság elnöke

« Vissza
Vissza a főmenübe