41/1999. (IV. 19.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: BARÁTSÁG SE Sport Alapra benyújtott pályázatának elutasítása /1 db hat./

HUMÁNPOLITIKAI BIZOTTSÁG

41/1/1999. (IV.19.) SZÁMÚ HATÁROZATA

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága a 11/1999. (III.10.) KT. számú rendelet 6. §-ában a Képviselő-testület által átruházott hatáskörében eljárva, a GYOMAENDRŐDI BARÁTSÁG SE 1999. évi "Sport alap"-ra benyújtott pályázatában foglalt támogatási igényét elutasítja, figyelemmel Gyomaendrőd Város Sportkoncepciójában foglaltakra, valamint a Képviselő-testület 288/1997. (IX.18.) KT. számú határozatára, mely szerint:

" Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

288/1997./IX.18./KT. számú határozat

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Barátság SE pótlólagos önkormányzati támogatásra vonatkozó kérelmével kapcsolatban az alábbiakban rendelkezik:

A sportegyesületek éves támogatási rendszerének meghatározására, a rendkívüli támogatási igények elkerülése érdekében sürgetővé vált a város sportéletére vonatkozó - támogatást is magában foglaló - koncepció kidolgozása.

A sportkoncepció elfogadásáig a Barátság SE kérelme kapcsán az alábbi irányadó döntést hozza:

1./

A Barátság SE részére az endrődi sportpálya területén az egyesület által felépítendő öltöző épület kivitelezéséhez 1997. évben 3 millió forint /mindösszesen 6 millió forint / támogatást nyújt.

A támogatási összeget részletekben, a kincstári elszámolási rendszer szerint utalja át az egyesület egyszámlájára.

2./

A Képviselő-testület a támogatás mértékére figyelemmel 5 költségvetési éven át /1998-2002./ működési célú támogatást nem nyújt a Barátság SE /átalakulás esetén a jogutódra is kiterjedően/ részére az NB III. vagy annál alacsonyabb bajnoki osztályba tartozás esetén.

..."

Határidő: azonnal

Felelős: Hangya Lajosné a bizottság elnöke

« Vissza
Vissza a főmenübe