229/2000. (VII. 17.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Szociális bérlakásra kiírt pályázatok elbírálása

Gyomaendrod Város Képviselo-testület Humánpolitikai Bizottsága Rafael Jenoné Gyomaendrod, Október 6. ltp. A/12. szám alatti lakos lakáscsere kérelmét elutasítja.

 

A határozat ellen, a kézhezvételtol számított 15 napon belül a Képviselo-testülethez címzett, de a polgármesternél benyújtott 2 példányos, illetékmentes fellebbezéssel lehet élni.

 

INDOKOLÁS

 

Rafael Jenoné Gyomaendrod, Október 6. ltp. A/12. szám alatti bérlo azzal a kéréssel fordult a Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Osztályához, hogy az általuk bérelt szociális bérlakást szeretné elcserélni az A/7. szám alatti bérlakásra. Kérését azzal indokolta, hogy a fogyatékos gyermekét idoközönként a békéscsabai gyermekotthonból haza hozza, s a 4. emeletre nagyon nehéz felvinni, illetve lehozni.

Nevezettek a lakbérfizetési kötelezettségüket nem teljesítik rendszeresen. A GYOMASZOLG Kft. kimutatása alapján Rafael Jenonének és férjének 2000. június 15. napjáig 92.351,- Ft lakbérhátralékuk van.

Mivel a bérloknek tetemes összegu lakbérhátralék halmozódott fel, továbbá a gyermek a békéscsabai gyermekotthonban tartózkodik, így nem indokolt a bérlakás cseréje.

 

A határozat "A lakások és helyiségek bérletérol és elidegenítésérol szóló többször módosított 6/19994. (II. 23.) KT. számú rendelet 4. § (3) bekezdésén alapszik, mely kimondja:

 

"A pályázat elnyerésére, több azonos sorrendben lévo pályázó közül, a bérlo személyét a Gyomaendrod Város Képviselo-testület Humánpolitikai Bizottsága választja ki, és gyakorolja a bérbe adói jogokat."

« Vissza
Vissza a főmenübe