610/2000. (XI. 20.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Szociális bérlakások

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága javasolja a Tisztelt Képviselő-testületnek, hogy a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvényben, illetve a Gyomaendrődi Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 24/1995 (X.24.) KT számú rendelet biztosított felhatalmazás alapján az Önkormányzat tulajdonában lévő az ingatlan-nyilvántartásban 8694 hrsz alatt felvett Gyomaendrőd, Álmosdomb út 26. szám lakóház, udvar és szántó művelési ágba, valamint a 3038 hrsz alatt felvett Gyomaendrőd, Losonczi u. 16. szám lakóház, udvar művelési ágba sorolt ingatlanokat minősítse át szociális bérlakásokká.

A bizottság javasolja továbbá, hogy a Képviselő-testület utasítsa a jegyzőt a többször módosított 24/2994 (X.24.) KT számú rendeletet módosítva az ingatlanokat az önkormányzati vagyonba vegye fel és nyilvántartásba a forgalomképes vagyontárgyak kategóriájába.

Továbbá A lakások és helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló 6/1994 (II.23.) KT számú rendelet 1. számú mellékletét az előterjesztésnek megfelelően módosítsa.

« Vissza
Vissza a főmenübe