471/2000. (VIII. 8.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Belvizes támogatás

Gyomaendrod Város Képviselo-testületének Humánpolitikai Bizottsága Szakálosné Urbán Katalin Gyomaendrod, Pósa u. 13/1. szám alatti lakos belvíz sújtotta lakóépület újraépítéséhez és felújításához benyújtott kérelmét elutasítja.

 

Határozat ellen a kézhezvételtol számított 15 napon belül Gyomaendrod Város Képviselo-testületéhez címzett, de a Polgármesteri Hivatalnál benyújtott 2 példányos, illetékmentes fellebbezéssel lehet élni.

 

INDOKOLÁS

 

Szakálosné Urbán Katalin Gyomaendrod, Pósa u. 13/1 szám alatti lakos kérelmet nyújtott be az önkormányzathoz, hogy részére belvíz sújtotta lakóépületének helyreállításához támogatást állapítson meg. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy nevezett az ingatlant 2000. májusban vásárolta. A bizottság nevezett kérelmét a 19/1999.(VI.21.) KT számú rendelet 1.§ alapján elutasítja, mely kimondja:

 

"1.§ A rendelet hatálya kiterjed azokra a személyekre, akiknek a belvíz Gyomaendrod Város közigazgatási területén található, a káresemény bekövetkeztekor a kérelmezo által lakott lakóházban kárt okozott..."

« Vissza
Vissza a főmenübe