68/2006. (IV. 18.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: ANIPHARMA Kft. kérelme

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

68/2006. (IV. 18.) számú határozata

 

A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Képviselő - testületnek, hogy az Anipharma Kft. (Békéscsaba, Szerdahelyi u. 2. ) és Dr. Koleszár József (Gyomaendrőd, Fő út 2. ) Gyomaendrőd, Fő út 2. szám alatti társasházi ingatlan 800 m2 nagyságú területrészére vonatkozó vásárlási kérelmére, az alábbi fogadja el:

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzata az Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel történt egyeztetést követően értékesíti a külön tulajdonban lévő építményeit a hozzá tartozó közös tulajdont képező területrészekkel együtt.

Gyomaendrőd Város Önkormányzata a fajlagos vételárat bruttó 2500 Ft/m2-ben határozza meg. Vevő kötelezettséget vállal arra, hogy a megvásárolt területet Gyomaendrőd állategészségügyi feladatainak, valamint az állatgyógyszer ellátás érdekében hasznosítja.

Az adásvételhez szükséges felmerülő költségek a vevőket terheli ( társasház alapító okirat módosítása ).

Gyomaendrőd Város Önkormányzata értékesítés esetén, mint a 6291/A/2 hrsz.-ú társasház rész tulajdonosa lemond az alapító okiratban biztosított 6291/A/1 hrsz.-ú ingatlan elővásárlási jogáról.

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete felhatalmazza a polgármestert az adásvétel megkötésére, illetve az ahhoz szükséges nyilatkozatok megtételére.

 

Határidő: 2006. április 27.

Felelős: Csányi István bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe