5/2006. (I. 17.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Közösségi ház közbeszerzési pályázatok értékelése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

5/2006. (I. 17.) számú határozata

 

 

A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság a Közösségi Ház működtetése határozatlan időre közművelődési megállapodás keretében kiírt egyszerű közbeszerzési eljárásra beérkezett pályázatok előterjesztés szerinti értékelés elfogadását javasolja a Képviselő-testületnek.

 

I.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Közösségi Ház működtetésére kiírt egyszerű közbeszerzési eljárásra beérkezett ajánlatok értékelése során megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás eredményes: az ajánlattételi határidőre beérkezett három ajánlat ( Templárius alapítvány, Trendl Kft, Megyeriné Csapó Ildikó pályázata), mely közül kettő érvényes (érvénytelen ajánlat: Megyeriné Csapó Ildikó ajánlata).

A Közösségi Ház működtetésére kiírt egyszerű közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a -legkevesebb megbízási díjat kérő ajánlattevő - a Templárius Alapítvány. A közművelődési megállapodás megkötésére a Nemzeti és Kulturális Örökség Minisztériuma véleményének ismeretében 2006. 03. 01. napján kerül sor.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja Dr. Csorba Csaba jegyzőt, hogy a döntést követően a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának véleményét haladéktalanul szerezze be.

II.

A Közösségi Ház 2006. február 28. napjával jogutód nélkül szűnik meg, mely időpontban az alkalmazottak munkaviszonya is megszűnik, az alkalmazottak továbbfoglalkoztatására az Önkormányzat más intézményében nincs lehetőség.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja Dr. Dávid Imre polgármestert, hogy az alkalmazottakat az intézmény illetve munkaviszonyuk megszűnéséről értesítse, valamint a munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos intézkedéseket tegye meg a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. XXXIII. tv 25. § (1) c pontja alapján.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja Dr. Dávid Imre polgármestert, hogy a 2006. évi költségvetésben a központi támogatások között előirányzott létszámleépítéshez a támogatást igényelje meg.

 

Határidő: 2006. január 26.

Felelős: Csányi István bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe