249/2006. (XI. 21.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Önkormányzati lapkiadás és helyi vezetékes műsorszolgáltatás

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

249/2006. (XI.21.) számú határozata

 

 

 

 

I.

A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek hogy a 227/2006. (IX. 14.) KT határozattal a Fő út 173-179. szám alatt - a kábeltelevíziós műsorelosztó fejállomás melletti - önkormányzati tulajdonú helyisége továbbá a hozzá kiépített vezetékes műsorszolgáltatásnak a helyi műsorelosztóra való csatlakozását lehetővé tevő műszaki megoldást (interfész felület) helyi TV stúdió célú hasznosítására kiírt pályázati eljárást pályázó hiányában érvénytelennek nyilvánítsa.

 

II.

A Képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy dolgozza ki a testületi működés támogatását és azok élő kábel televíziós közvetítését és internetes publikálását lehetővé tevő technikai és szervezeti, személyi feltételrendszerét. Ezzel együtt dolgozza ki, tervezze meg a szükséges forrásigényeket, és ennek vonzatát építse be a 2007. évi költségvetési koncepcióba.

 

III.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az 1990 évi LXV tv. 22.§ -ban biztosított jogkörében eljárva, javasolja az Ügyrendi, Oktatási Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottságnak, hogy hozzon létre 3 fős albizottságot, az 1986. évi II tv. 7. §-ban meghatározott alapítói jogok következetes érvényesítésére.

A Képviselő-testület felkéri az Ügyrendi Oktatási Kisebbségi, és Esélyegyenlőségi Bizottságot, hogy az SZMSZ felülvizsgálata során tegyen javaslatot az albizottságra vonatkozó szabályok meghatározására.

Határidő: 2006. november 30.

Felelős : Izsó Csaba bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe