103/2006. (VI. 20.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Városi Családsegítő központ működtetése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

103/2006. (VI. 20.) számú határozata

 

A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Városi Családsegítő Központ intézményt 2006. augusztus 31. napjától szüntesse meg, és 2006. szeptember 1-től a feladat ellátásáról Gyomaendrőd - Csárdaszállás - Hunya Közoktatási Intézményi Társulás keretei között gondoskodjon tovább, az intézmény alapító okiratát a határozat 1. sz. melléklete szerint fogadja el. A képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy az átszervezéssel kapcsolatban szerezze be, független oktatási szakértő véleményét, és azt terjessze be a képviselő-testület júliusi ülésére, az esetleges módosítási javaslatokkal együtt.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja Dr. Dávid Imre polgármestert a megállapodás módosítására. Az egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodás a jelen határozat 2. sz. mellékletét mellékletét képezi.

II.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja Dr. Csorba Csaba jegyzőt, hogy az intézmény megszűnésével, illetve az új intézmény alapításával kapcsolatos feladatokat a MÁK felé jelentse.

III.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja az intézményvezetőjét, hogy az intézmény alapdokumentumait az átszervezés miatt dolgozza át és jóváhagyásra nyújtsa be a fenntartónak 2006. szeptember 30-ig.

IV.

2006. szeptember 01. napjától hatályát veszti a “megállapodás Gyermekjóléti és családsegítő szolgáltatás ellátásról” szóló együttműködési megállapodás. Hunya Község valamint Csárdaszállás Község Önkormányzata a megállapodásban vállalt fizetési kötelezettségről 2006. augusztus 31. napjáig köteles elszámolni.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ezzel egyidejűleg, 2006. szeptember 1-től a Városi Családsegítő Központ 10/1998.(I.29.) Kt. sz. határozattal elfogadott és egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát hatályon kívül helyezi.

 

Határidő: 2006. június 29.

Felelős: Csányi István bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe