10/2002. (I. 22.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Tóth István kérelme

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

10/2002. (1.22.) számú határozata

 

 

I. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága az Önkormányzat a tulajdonában lévő 2178/1 hrsz-ú 4573 m2 nagyságú beépítetlen terület művelési ágú ingatlanból 800 m2 területet értékesítésre javasolja 1.500,- Ft/m2 összegben Tóth István Békéscsaba, Gyöngyösi út 51. szám alatti lakosnak kézi autómosó építése céljából.

 

Értékesítés feltételei:

1. Vevő a telken csak a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő autómosót létesíthet,

2. A szükséges közmű és közműpótló berendezések létrehozása, valamint az autómosó megközelítését biztosító aszfalt burkolatú út kiépítése a vevőt terheli,

3. Az önkormányzat 2002. március 31. napjáig tarja ajánlatát, azzal a kikötéssel, hogy vevő az építkezéshez szükséges valamennyi szakhatósági hozzájárulást megszerzi,

4. A telek átalakítással kapcsolatos műszaki munkarészek készítése, továbbá a felmerülő költségek a vevőt terhelik,

5. Az adásvételi szerződés megkötése előtt az építtető nyújtsa be az építészeti és technológiai tervdokumentációkat a Városfenntartó és Környezetvédelmi, illetve a Pénzügyi és Gazdasági Bizottságok felé.

 

Adásvételi szerződés megkötése, illetve a vételár kiegyenlítése a szükséges valamennyi szakhatósági hozzájárulás megszerzésétől számított 30 napon belül.

 

A Bizottság javasolja a Képviselő – testületnek utasítsa a jegyzőt, hogy a soron következő testületi ülésre készítse elő a Gyomaendrőd Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásáról szóló rendelet módosítását.

 

A Bizottság javasolja a Képviselő – testületnek hatalmazza fel a polgármestert az adásvételi szerződés megkötésére és aláírására.

 

 

Határidő: 2002. január 31.

Felelős: Dr. Valach Béla bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe