48/2002. (IV. 16.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Kossuth u. 32 sz. ingatlan meghirdetése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

48/2002. (1V.16.) számú határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság az önkormányzat tulajdonában lévő 141 hrsz-ú társasház ingatlan meghirdetését javasolja értékesítésre. Az ingatlan értékesítése nyílt versenytárgyalás útján történik az alábbi feltételek szerint:

1. A versenytárgyalás időpontja: 2002. május 23-án de. 10.00 óra.

2. A versenytárgyalás helye: Városháza nagytermében ( Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. ).

3. Az induló licit 30 millió Ft. A licitálandó ingatlanra - legkésőbb 2002. május 23.-án de. 9.00-ig - a kikiáltási ár 10 %-át kitevő szerződés megkötését biztosító előleget /bánatpénz/ kell a Polgármesteri Hivatal pénztárába befizetni.

4. A licitálást az nyeri, aki a legmagasabb vételárat kínálja. A tulajdonjogot elnyerőnek 3 napon belül szerződést kell kötnie. Vevőnek a vételárat a szerződéskötéssel egyidejűleg kell megfizetnie.

5. Vevőnek kötelezettséget kell vállalnia, hogy az ingatlan átalakítását, felújítását a külső homlokzat eredeti stílusának meghagyásával 2002. november 30.-ig befejezi. Gyomaendrőd Város Önkormányzata az átalakítási, felújítási munkálatok elmaradásának esetére visszavásárlási jogot köt ki. A visszavásárlási ár egyenlő az eladási árral.

 

A Városfenntartó és Környezetvédelmi bizottság javasolja a Képviselő – testületnek utasítsa a jegyzőt, hogy a soron következő testületi ülésre terjessze be a vagyonrendelet módosítását.

A Bizottság javasolja Képviselő – testületnek hatalmazza fel a polgármestert, hogy a sikeres versenytárgyalást követően a határozat feltételei szerint az adásvételt megkösse

 

Határidő: 2002. április 25.

Felelős: Dr. Valach Béla bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe