92/2002. (IX. 10.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Öregszőlői ivóvíz beruházás árajánlatainak elfogadása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

92/2002. (IX.10.) számú határozata

 

1. A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Öregszőlői ivóvíz beruházás gerincvezeték építésére vonatkozó kivitelezői árajánlatok közül az Alterra Kft. ajánlatát fogadja el. A Képviselő-testület utasítsa a polgármestert, hogy a beruházásra vonatkozó kivitelezői szerződést kösse meg, a munkálatokat 2002. november 30.-ig végeztesse el.

2. A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Öregszőlői ivóvíz beruházás házi bekötés építésre vonatkozó kivitelezői árajánlatok közül a Rau és Társa Bt. ajánlatát fogadja el. A Képviselő-testület utasítsa a polgármestert, hogy a beruházásra vonatkozó kivitelezői szerződést kösse meg, a munkálatokat 2002. november 30.-ig végeztesse el.

3. A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az 1 ingatlanra eső lakossági hozzájárulás összegét 14.000 Ft-ban határozza meg, melyet ingatlantulajdonos egy összegben 2002. október 30.-áig köteles befizetni. Kiemelten méltányos esetekben, akinek jövedelme a mindenkori öregségi nyugdíj összeghatára alatt van, a Képviselő-testület adjon lehetőséget a 2 részletben történő befizetésre:

1. részlet – 2002. október 30.

2. részlet – 2003. január 30.

 

A befizetés elmaradása esetén Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a lakossági hozzájárulás összegét a lakóingatlanra terhelje.

4. A Képviselő-testülete a tényleges ivóvízhálózatra történő rácsatlakozás időpontjától számított 1 évig kommunális adómentességet biztosítson.

 

Határidő: 2002. szeptember 19.

Felelős: Dr. Valach Béla bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe