16/2004. (II. 17.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: 2004. évi költségvetés

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

16/2004. (II. 17.) számú határozata

 

 

A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság a 2003. évi XLV tv. 38; és 127. § által biztosított jogkörében eljárva 2004. január 1. napjától Dr. Dávid Imre polgármester illetményét bruttó 429.000 Ft/hó-ban javasolja megállapítani, mely az illetményalap 13 szorosa.

A költségtérítést, a módosított 1994. évi LXIV törvény 18. § (2) bekezdése alapján, választása szerint költségátalány formájában, 107.250 Ft/hó összegben javasolja meghatározni, mely az illetményének 25 %-a. A megállapított költség átalány részét nem képezik a nem kizárólagosan polgármesteri használatban lévő hivatali személygépkocsi használatával kapcsolatban felmerülő költségek (parkolási díj, autópálya díj, benzin költség).

Utasítja a jegyzőt, hogy a költségvetési rendelet készítésekor vegye figyelembe az illetményváltozás és a költségátalány összegét.

 

 

2.

A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Jókai Úti Óvodát a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda tagintézményét, mint költségvetési szervezeti egységet 2004. június 30. napjával a 2003/2004. nevelési év végével megszüntetni.

Utasítja az intézményvezetőt, hogy a létszámleépítéssel kapcsolatos intézkedéseket tegye meg.

Utasítja a polgármestert, hogy az épület profilkötöttséggel történő bérbeadását szolgáló intézkedéseket tegye meg, egyben kimondja , hogy a bérleti szerződés olyan személlyel köthető meg aki KHT formában működik, közhasznúsági fokozattal rendelkezik, illetve aki a tevékenységének tényleges megkezdésére a KHT-vá átalakulást a közhasznúsági fokozat megszerzésével vállalja. Az Óvoda dolgozói közül előnyt élvez az a személy aki a fent felsorolt kritériumoknak megfelel.

 

3.

A Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság javasolja Képviselő-testületnek a 2004. évi költségvetési rendelet előterjesztés szerinti elfogadását.

 

Határidő: 2004. február 27.

Felelős: Csányi István bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe