33/2001. (II. 12.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Támogatást szolgáló alapok pályázati kiírása

Gyomaendrod Város Önkormányzat Képviselo-testületének Humánpolitikai Bizottsága javasolja a Tisztelt Képviselo-testületnek, hogy hirdessen pályázatot a 2001. évi Sport alap felhasználására.

A pályázat célja: a sportpályák fenntartásának támogatása, a településünkön muködo olyan sportszervezetek támogatása, akik jelentos eredményeket értek el a versenysportban, akik az utánpótlás nevelését is folyamatosan biztosítják. Új sportágak beindításával is elosegítik a fiatalság egészségmegorzését, a rendszeres testedzést. Jelentos szerepet vállalnak a testkultúra, az egészséges életmód népszerusítésében.

A pályázók köre: Gyomaendrod Városban muködo, bírósági bejegyzéssel rendelkezo sportszervezetek és sporttevékenységet folytató alapítványok.

A pályázat feltételei: pályázni kizárólag az erre a célra szolgáló pályázati adatlapon lehet, ha a pályázat formai és tartalmi követelményeknek nem felel meg a pályázatból kizártnak tekintendo. Csak bírósági bejegyzéssel rendelkezo sportszervezet pályázhat. Azok a sporttevékenységet folytató szervezetek részesülhetnek támogatásban, akik az év folyamán, legalább egy alkalommal városi szintu sportversenyen vagy bemutatón tevékenységükrol számot adnak. A labdajátékokra szervezodött egyesületek és klubok amelyek bajnokságokon indulnak az elnyert támogatásnak 50 %-át abban az esetben vehetik igénybe, ha az elso félévi teljesítésük a bajnokságban legalább az elso kétharmadban szerepelnek. A kieso sportszervezetek a II. félévre eso támogatási összegének 50 %-át az önkormányzat visszavonja. A tárgyév szeptemberében az így fennmaradó összeget a feljutó csapatok között, felosztja.

A pályázó csak egy önkormányzati kiírású pályázatra adhat be pályázatot.

Pályázatból kizártnak tekintendo az a sportszervezet, amelynek 90 napot meghaladó köztartozása van.

A pályázati laphoz kérjük csatolni az APEH által kiadott igazolást a köztartozásokról.

Adatlap igényelheto:

Polgármesteri Hivatal Kóris Györgyné oktatási eloadónál

Gyomaendrod, Szabadság tér 1. Telefon: 386.122 - 124-es mellék

A pályázattal kapcsolatos információ ugyanitt.

Beküldési határido. 2001. március 30. 12 óráig.

Elbírálási idopontja: 2001. áprilisi Humánpolitikai Bizottság ülése.

A pályázati elbírálás eredményérol a pályázókat levélben értesítjük.

A pályázatokat a következo címre kérjük megküldeni:

POLGÁRMESTERI HIVATAL

"Sport alap pályázat"

GYOMAENDROD, Szabadság tér 1. sz.

« Vissza
Vissza a főmenübe