79/1999. (VI. 14.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Fiatal házasok első lakáshoz jutásának támogatása ELNAPOLT KÉRELMEK /2 db.hat/

HUMÁNPOLITIKAI BIZOTTSÁG

79/1/1999. (VI.14.) SZÁMÚ HATÁROZATA

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága Zanyik József /1977./ és felesége Zanyik Józsefné /1977./ Gyomaendrőd, Halász u. 8. szám alatti lakosok, lakás építési támogatás iránti kérelmét elnapolja, azzal, hogy amennyiben 1999. szeptember 15. napjáig a felépíteni kívánt ház alap-lábazata elkészül, úgy a bizottság kérelmüket az 1999. október hónapban soron következő bizottsági ülésen újratárgyalja.

 

A bizottság tájékoztatja kérelmezőket, hogy a fent megjelölt munkálatok elkészültét jelentsék be a Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Osztályánál.

 

A bizottság felkéri a Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Osztályának lakásügyi előadóját, hogy nevezettek bejelentését követően helyszíni szemlén készült jegyzőkönyvvel /feljegyzéssel/ igazolja a munkálatok elkészültét /az épület készültségi fokát/.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Hangya Lajosné a bizottság elnöke

Debreceni Zoltánné lakásügyi előadó

 

**********************************************************

 

HUMÁNPOLITIKAI BIZOTTSÁG

79/2/1999. (VI.14.) SZÁMÚ HATÁROZATA

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága Jónás Erika /1975./ Gyomaendrőd, Losonczi u. 29. szám alatti lakos, lakás építési támogatás iránti kérelmét elnapolja, azzal, hogy amennyiben 1999. szeptember 15. napjáig a felépíteni kívánt ház alap-lábazata elkészül, úgy a bizottság kérelmét az 1999. október hónapban soron következő bizottsági ülésen újratárgyalja.

 

A bizottság tájékoztatja kérelmezőt, hogy a fent megjelölt munkálatok elkészültét jelentse be a Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Osztályánál.

 

A bizottság felkéri a Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Osztályának lakásügyi előadóját, hogy nevezett bejelentését követően helyszíni szemlén készült jegyzőkönyvvel /feljegyzéssel/ igazolja a munkálatok elkészültét /az épület készültségi fokát/.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Hangya Lajosné a bizottság elnöke

Debreceni Zoltánné lakásügyi előadó

 

« Vissza
Vissza a főmenübe