246/2000. (VIII. 8.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Belvizes támogatás

Gyomaendrod Város Képviselo-testületének Humánpolitikai Bizottsága "a belvíz sújtotta lakóépületek újraépítéséhez és felújításához nyújtandó önkormányzati támogatásról" szóló 19/1999. (VI.21.) KT. számú rendelet 2. § (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva, Dinya Péter Gyomaendrod, III. ker. 47. szám alatti lakos lakhatási feltételeihez, lakásvásárlás céljára 1.200.000,- Ft. azaz: Egymillió-kettoszázezer Forint támogatást állapít meg.

 

A bizottság felhívja a támogatásban részesülo figyelmét, hogy a megállapított támogatás igénybevételéhez, ügyvéd által hitelesített adásvételi szerzodés 1 példányát és a tulajdoni lapot nyújtsa be a Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Osztályánál.

 

A bizottság tájékoztatja kedvezményezettet, hogy a megállapított támogatásból, lakásvásárlás fordított összeg 40 %-a vissza nem térítendo támogatás, míg a fennmaradó 60 % kamatmentes hitel, melynek visszafizetési feltételei külön kölcsönszerzodésben kerülnek rögzítésre.

 

Továbbá a bizottság felhívja a támogatásra jogosult figyelmét, hogy a megítélt összeg felhasználásáról legkésobb 2000. november 30. napjáig köteles elszámolni, ellenkezo esetben a határnapig fel nem használt összeg visszakerül a támogatási alapba.

« Vissza
Vissza a főmenübe