503/2000. (IX. 18.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Belvizes fellebbezés

Gyomaendrod Város Képviselo-testület Humánpolitikai Bizottsága a 247/2000. (VIII. 08.) számú határozatát visszavonja, - melyben Gyuricza Istvánné Gyomaendrod, Mikszáth u. 41. szám alatti lakos részére a belvíz okozta kár miatt, lakásvásárláshoz támogatást állapított meg - ezzel egyidoben az eljárást megszünteti.

 

A határozat ellen a kézhezvételtol számított 15 napon belül a Képviselo-testülethez címzett, de a polgármesternél benyújtott, 2 példányos, illetékmentes fellebbezéssel lehet élni.

 

INDOKOLÁS

 

Gyuricza Istvánné Gyomaendrod, Mikszáth u. 41. szám alatti lakos részére a Humánpolitikai Bizottság a 247/2000. (VIII: 8.) számú határozatával a belvíz okozta kár miatt, lakásvásárláshoz 1.200.000,- Ft támogatást állapított meg.

 

A megállapítást követoen, augusztus 31. napján kelt levelemben tájékoztattam Gyuricza Istvánnét, hogy a további ügyintézés érdekében, levelem kézhezvételétol számított három napon belül szíveskedjen megjelenni. Nevezett a további ügyintézésre nem jelent meg. Azonban idoközben /09. 06./Gyuricza néni Kétegyházán élo rokona megjelent, s elmondta, hogy a néni, koránál fogva szenilis. A részére kiküldött levélrol tudomást se vett. Az elkövetkezo két napban jelzéssel élnek, hogy a kapott támogatást fel kívánják-e használni, amennyiben jelzéssel nem élnek, úgy a megállapított összegre nem tartanak igényt.

 

A fent leírtak alapján a bizottság a rendelkezo résznek megfeleloen a 247/2000. (VIII. 8.) számú határozatát visszavonta, s az eljárást megszüntette.

 

A határozat az államigazgatási eljárás általános szabályairól szóló 1981. évi I. törvény 27. § (1) bekezdésén alapszik, mely kimondja:

 

"... Ha az ügyfél nem nyilatkozik, vagy a kért adatot nem közli, az államigazgatási szerv a rendelkezésére álló adatok alapján dönt, vagy az eljárást megszünteti...."

« Vissza
Vissza a főmenübe