516/2000. (IX. 18.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Belvizes fellebbezés

Gyomaendrod Város Képviselo-testület Humánpolitikai Bizottsága a 246/2000 (VIII. 8.) számú határozatát az alábbiak szerint módosítja:

Dinya Péter Gyomaendrod, III. kerület 47. szám alatti lakos részére a belvíz sújtotta lakóépületben keletkezett károk miatt, lakásvásárlás céljára 650.000,- Ft, azaz: hatszázötvenezer Forint támogatást állapít meg.

A bizottság tájékoztatja kedvezményezettet, hogy a megállapított támogatásból, lakásvásárlásra fordított összeg 40 %-a vissza nem térítendo támogatás, míg a fennmaradó 60 % kamatmentes hitel, melynek visszafizetési feltételei külön kölcsönszerzodésben kerülnek rögzítésre.

 

A határozat ellen a kézhezvételtol számított 15 napon belül a Képviselo-testülethez címzett, de a polgármesternél benyújtott, 2 példányos, illetékmentes fellebbezéssel lehet élni.

 

INDOKOLÁS

 

Dinya Péter Gyomaendrod, III. kerület 47. szám alatti lakos belvíz sújtotta lakóépületben keletkezett károk enyhítéséhez támogatási kérelmet nyújtott be. A bizottság a 246/2000. (VIII. 8.) számú határozatával Dinya Péter Gyomaendrod, III. kerület 47. szám alatti lakos részére, lakásvásárlás céljára 1.200.000,- Ft támogatást állapított meg. Kérelmezo a Gyomaendrod, Iskola u. 25. szám alatti ingatlant vásárolta meg, melynek vételára 650.000,- Ft, ezért szükséges a korábbi határozat módosítása.

A fent leírtak alapján a bizottság a rendelkezo résznek megfeleloen a 246/2000. (VIII. 8.) számú határozatot módosította.

 

A határozat az államigazgatási eljárás általános szabályairól szóló 1981. évi I. törvény 61. § (2) bekezdésén alapszik, mely kimondja:

 

"Az államigazgatási szerv az ügyfél jogorvoslati kérelme esetén a határozatot akkor is módosíthatja vagy visszavonhatja, ha a jogorvoslati kérelmében foglaltakkal egyetért, feltéve, hogy az ügyben nincs ellenérdeku fél."

« Vissza
Vissza a főmenübe