320/2005. (IX. 19.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Bérleti szerződés felmondása (költségalapú bérlakás - Gyomaendrőd, Endrődi u. 5-7. C/4. - )

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Humánpolitikai Bizottsága

320/2005. (IX. 19.) számú határozata

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága Gellai Vince (szi.: 1925. 5. 17. an.: Vaszkó Angéla) Gyomaendrőd, Endrődi u. 5-7. szám C épület 4. lakásra szóló bérleti jogviszonyát 2005. október 15. napjával felmondja.

 

A határozat ellen a kézhezvételt követő 15 napon belül Gyomaendrőd Város Képviselő-testületéhez címzett, kétpéldányos, illetékmentes fellebbezéssel lehet élni.

 

INDOKOLÁS

 

Gellai Vince gyomaendrődi lakossal a Képviselő-testület Humánpolitikai Bizottsága 2003. február 25. napján bérleti szerződést kötött a Gyomaendrőd, Endrődi u. 5-7. szám, C épület 4-es lakására.

A szerződéskötés feltétele volt, hogy a bérlő vállalja, hogy betétkönyvben tartósan lekötött annyi készpénzvagyonnal rendelkezik, vagy lakóházas ingatlanának értékesítését követően rendelkezni fog, mely elegendő az átlagot jóval meghaladó minőségű elhelyezést és szolgáltatást biztosító tartós bentlakásos intézményben az egyszeri hozzájárulás megfizetésére, mely összeg minimum 600000,-Ft/fő.

A bérlő a szerződésben vállalt kötelezettségét többszöri határidő hosszabbítás ellenére a mai napig nem teljesítette, ezért a bérleti jogviszony felmondásra került.

A határozat a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. tv. 24.§ (1) bekezdés b) pontján és a 25. § (2), (5) bekezdésében foglaltakon, valamint a bérleti szerződés 14. pontjában foglaltakon alapszik.

« Vissza
Vissza a főmenübe