96/2008. (V. 19.) Humánpolitikai Bizottsági határozat
Tárgy: Intézményi konyhák működési kiadásainak csökkentése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Humánpolitikai Bizottsága

96/2008. (V. 19.) Gye. Kt. Hum. Biz. határozat

1)

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága javasolja a Tisztelt Képviselő-testületnek, hogy az önkormányzat működési kiadásainak csökkentése céljából, az intézményi konyhák működtetési költségeinek csökkentése érdekében közbeszerzési eljárás keretein belül hirdesse meg a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda, a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola, a Kner Imre Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, valamint a Térségi Szociális Gondozási Központ konyhájának üzemeltetését 10 éves határozott időtartamra. A Képviselő-testület kérje fel a Jegyzőt, hogy tegyen intézkedést a hirdetményes közbeszerzési felhívás elkészítésére.

A bizottság javasolja továbbá, hogy;

2)

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a közbeszerzési eljárás során a közbeszerzési tanácsadói feladatok ellátására a Darázs, Szabó & Társai Ügyvédi irodát (dr. Sasvári Anna ügyvéd) bízza meg.

3)

A Közbeszerzési Szabályzatról szóló 52/2007.(II.22.) Gye.Kt. határozat 2.) g pontjában meghatározott Közbeszerzési Bíráló Bizottság tagjaivá az alábbi személyek megválasztását javasolja:

1) Lehoczkiné Tímár Irén (önkormányzati képviselő)

2) Gellai Józsefné (önkormányzati képviselő)

3) Dr. Kovács Béla (önkormányzati képviselő)

4) Babos László (önkormányzati képviselő)

5) Uhrin Anita (gazdaságvezető)

6) Szilágyiné Bácsi Gabriella (köztisztviselő)

7) Poharelecné Rácz Ildikó (köztisztviselő)

4)

A közbeszerzési eljárás során az eljárás eredményének megállapítása a Képviselő-testület hatáskörébe tartozzon, azzal, hogy a döntés előkészítésre vonatkozó feladatokat a Közbeszerzési Szabályzatról szóló 52/2007.(II.22.) Gye.Kt. határozat 2.) h pontjában meghatározott bizottság elnökökből álló bizottság köteles ellátni.

« Vissza
Vissza a főmenübe