234/2007. (XII. 10.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Gyomaendrőd helyi autóbuszos személyszállítás végzésére irányuló pályázat kiírása

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság

234/2007.(XII. 10.) Gye. Kt. Üokke. Határozat

 

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítási feladatok ellátására, a közszolgáltató kiválasztására és a közszolgáltatási szerződés megkötésére a 2004. évi XXXIII tv.-ben foglaltakra tekintettel nyilvános pályázatot hirdessen meg. A pályázati eljárás lefolytatása érdekében a Képviselő-testület az alábbiakról rendelkezzen:

· A képviselő-testület az előterjesztés mellékletét képező Pályázati Felhívást közzététel céljára alkalmasnak találja.

· A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázati felhívás megjelentetésére.

· A képviselő-testület a Pályázati Kiírás jóváhagyására és a beérkezett pályázatok értékelésére az alábbi Pályázati Bíráló Bizottságot hozza létre, amely döntés előkészítő javaslatot tesz a Képviselő-testület részére. Várfi András elnök

Dr. Csorba Csaba

Csányi István

Hangya Lajosné

Izsó Csaba

Vass Ignác

Szujó Zsolt

2. A Képviselő-testület fogadja el a Mobilbusz Kft. díjemelésre vonatkozó kérelmét és járuljon hozzá a rendelet tervezetben meghatározott díjtételek 2008. január 1.-től történő bevezetéséhez.

3. A Képviselő-testület az önkormányzati támogatás mértékének havi 250.000 Ft-tal történő emelését hagyja jóvá. A testület hatalmazza fel a polgármestert, hogy az önkormányzati támogatás tekintetében a szerződésmódosítást aláírja.

 

Határidő: 2007. december 20.

Felelős: Szabó Balázsné biz. Elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe