238/2007. (XII. 10.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Javasalt a Rekline Stúdió támogatására 100.000 Ft összegben

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság

238/2007.(XII. 10.) Gye. Kt. Üokke. Határozat

 

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság javasolja a képviselő-testületnek, hogy 100.000.-Ft-tal támogassa a Rekline Stúdió Brüsszelben megrendezendő fotókiállítását. A támogatás feltétele az alábbiak szerint meghatározott reklámozási tevékenység megvalósítása:

- a kiállítás helyszínén egy darab 80x200 cm felületű paravánon elkészített - Gyomaendrőd természeti és turisztikai értékeit bemutató - reklámhely felállítása, mely a kiállítás ideje alatt végig megtekinthető, továbbá 100 db gyomaendrődi prospektus csomag reklámajándékként történő kiosztása.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a támogatás forrásául a 2007. évi általános tartalékot jelölje ki.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítsa Hornok Ernőt, hogy a támogatási összeg felhasználásáról pénzügyi és szakmai beszámolót nyújtson be a Képviselő-testület 2008. januári ülésére.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítsa a jegyzőt, hogy a kért támogatási összeg a következő rendelet módosítás alkalmával kerüljön beépítésre.

 

Határidő: 2007. december 20.

Felelős: Szabó Balázsné biz. Elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe