180/2008. (IX. 15.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Oktatási intézmények úszásoktatásának támogatása

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság

180/2008.(IX. 15.) Gye. Kt. Üokke. Határozat

 

I.

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a 2008/2009. nevelési évtől térítse meg a közhasznú társaságok fenntartásában működő óvodák úszásoktatással kapcsolatos fürdőhasználati költségeit.

Az elszámolás alapja a tényleges igénybevétel, melyet a számla mellékleteként csatolt havonkénti kimutatással kell alátámasztani.

II.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008/2009. oktatási évtől térítse meg az önkormányzat fenntartásában működő oktatási intézmények úszásoktatással kapcsolatos fürdőhasználati költségeit.

Az elszámolás alapja a tényleges igénybevétel, melyet az intézményeknek a számla másolatával és az úszásoktatásban részt vevő tanulók létszámának havonkénti kimutatásával kell igazolniuk.

 

III.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közhasznú társaságok fenntartásában működő óvodáknál valamint az önkormányzati fenntartású oktatási intézményeknél felmerülő úszásoktatással kapcsolatos költségek összegével csökkentse a Liget Fürdő Kft. adott évi önkormányzati támogatását.

 

IV.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008/2009. nevelési évtől térítse meg a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda és a FVM ASzK Szakképző Iskola - Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégium úszásoktatással kapcsolatos fürdőhasználati költségeit, amennyiben az intézmények vállalják az úszásoktatás megszervezését.

Az elszámolás alapja a tényleges igénybevétel, melyet a számla mellékleteként csatolt havonkénti kimutatással kell alátámasztani.

 

Határidő: 2008. szeptember 25.

Felelős: Szabó Balázsné bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe