87/2008. (III. 18.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Parkgondozásra irányuló közbeszerzési eljárás lefolytatása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

87/2008. (III.18.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság az alábbiak elfogadását javasolja a Képviselő-testületnek:

I. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a városi közterületek intenzív parkgondozás munkáinak elvégzésére vonatkozó szolgáltatás közbeszerzési eljárásában bíráló bizottság létrehozásáról határoz, melynek tagjai:

  • Lehóczkiné Tímár Irén önkormányzati képviselő;

  • Béres János önkormányzati képviselő;

  • Rácz Imre önkormányzati képviselő;

  • Babos László önkormányzati képviselő;

  • Szujó Zsolt, Városüzemeltetési O. osztályvezető;

  • Szilágyiné Bácsi Gabriella Pénzügyi O. osztályvezető;

  • Dobó Anita ügyintéző;

II. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete megállapítja, hogy a városi közterületek intenzív parkgondozási munkáinak elvégzésére vonatkozó szolgáltatás közbeszerzési eljárásában döntéshozó a Képviselő-testület.

III. A képviselő-testület a közbeszerzés során a 2008. évben kijelölt és elfogadott területek további intenzív fenntartására, azaz 85000 m2 területre vonatkozó, 2,3 éves időtartamú kiírást hagyja jóvá. A képviselő-testület felhatalmazza Várfi András polgármestert a további szükséges intézkedések megtételére, és utasítja a bíráló bizottságot a közbeszerzési eljárás megindítására.

IV. A szolgáltatás megrendeléséhez szükséges becsült pénzügyi fedezetet, azaz összesen 45.000.000,- Ft-ot a képviselő-testület a 2008 (5.000.000,-), 2009 (20.000.000,-) és 2010. (20.000.000,-) évi költségvetési rendeletében biztosítja.

V. A Képviselő-testület az átmeneti időszakra megbízza a Gyomaszolg Ipari Park Kft.-t a parkgondozási feladatok ellátásával. A testület felhatalmazza a polgármestert az időszaki vállalkozási szerződés aláírására.

 

Határidő: 2008. március 27.

Felelős: Izsó Csaba bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe