137/2008. (IV. 15.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Városi Sportcsarnok Karbantartásának ellenőrzése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

137/2008. (IV.15.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Városi Sportcsarnok állagmegóvásával kapcsolatban végzett feladatok, tisztasági takarítás illetve a karbantartás állapotáról 2008. április 8.-án végrehajtott ellenőrzés megállapításai alapján az alábbiak szerint rendelkezzen:.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete hivatkozással a 2005. március 1. napján aláírt bérleti szerződés 6./ pontjában foglaltakra utasítja a Városi Sportcsarnokot üzemeltető Gyoma-Gyöngye Kft.-t, hogy a 2008. április 8.-án az állagmegóvásával kapcsolatban végzett feladatok, tisztasági takarítás illetve a karbantartás állapotáról készített ellenőrzési jegyzőkönyvben megállapított hiányosságokat 2008. június 30. napjáig szüntesse meg.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy a Városi Sportcsarnok karbantartása, állagmegóvása terén feltárt hiányosságok megszüntetését, a határidő leteltét követően ellenőrizze le, és annak eredményéről számoljon be a Képviselő - testület előtt.

 

Határidő: 2008. április 24.

Felelős : Izsó Csaba bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe