11/2009. (I. 20.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Katona József Művelődési Központ működtetésének átalakítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

11/2009. (I.20.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek fogadja el a Katona József Művelődési Központ, Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjtemény, Határ Győző Városi Könyvtár egyesítéssel kapcsolatos átalakítási ütemtervét az alábbiak szerint:

 

- 2009. február 01.-től a Katona József Művelődési Központ, Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjtemény működtetésére, a 2008. évi CV tv. 2.§ (1) b) pontjában foglaltakra figyelemmel az 1990. évi LXV tv. 9. § (4) biztosított jogkörében eljárva, önállóan működő közszolgáltató közintézményt alapít, közművelődési és közgyűjteményi feladatok ellátására, mely a Magyar Államkincstár által vezetett nyilvántartásba történő bejegyzéssel jön létre. A Határ Győző Városi Könyvtár beolvadással egyesül az új költségvetési szervhez, melynek kihirdetése figyelemmel a 2008. évi CV tv. 13. § (1) bekezdésében foglaltakra 2009. február 1.

 

II.

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy a 2008. évi CV tv. 5. § (2) bekezdésében foglaltakra figyelemmel kérje meg a költségvetési szerv nyilvántartásba vételét a Magyar Államkincstártól a határozat 1. sz. mellékletében foglalt alapító okirat szerint.

 

 

III.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja Várfi András polgármestert, hogy Gyomaendrőd Város 2009. évi költségvetési rendeletébe kerüljön beépítésre a 2009. február 1. napjával létrehozott, a Polgármesteri Hivatalhoz sorolt önállóan működő költségvetési szerv 2009. évi költségvetése.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe