135/2009. (IV. 21.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Beszámoló a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. pénzügyi helyzetéről

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

135/2009. (IV.21.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

 

1. A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. első negyedéves beszámolóját tudomásul vette és elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek.

 

2. Gyomaendrőd Város a Képviselő-testülete helyt ad a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. kérelmének, és jóváhagyja a 2009 évi 25 millió Ft éves keret terhére a felmerülő működési kiadások teljesítéséhez kért 3 500 000 Ft (Hárommillió-ötszázezer Ft.) előleg azonnali kiutalását azzal a megkötéssel, hogy azzal 2009. június 15-ig elszámol.

 

3. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete helyt ad a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. kérelmének, és jóváhagyja a 2009 évi 25 millió Ft éves keret terhére április hónapban max. 2 500 000 Ft (Kettőmillió-ötszázezer Ft.) pénzeszköz átadását faapríték készítő gép beszerzésre azzal a megkötéssel, hogy a vásárlást követő 10 napon belül a tényleges beszerzési árnak megfelelően elszámol.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a pénzeszköz átadásról szóló megállapodást megkösse a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft.-vel.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe