191/2009. (VI. 16.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Közvilágítási hálózat bővítési kérelmek

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

191/2009. (VI.16.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

1.) A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a közvilágítás hálózatának bővítése kapcsán a Gyomaendrőd, volt Győzelem Tsz. termelési központjában közvilágítási lámpatest és oszlop elhelyezését ne támogassa.

 

2.) A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a közvilágítás hálózatának bővítése kapcsán a Gyomaendrőd, Sugár utca 81. szám előtti közvilágítási lámpatest oszlopra történő felszerelését ne támogassa.

 

3.) A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a közvilágítás hálózatának bővítése kapcsán a Gyomaendrőd, Német - zugi soron közvilágítási hálózat bővítését, 4 db közvilágítási lámpatest oszlopra történő felszerelését ne támogassa.

 

4.) A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a közvilágítás hálózatának bővítése kapcsán a Gyomaendrőd, Szabó Ervin utca 11. szám előtti közvilágítási lámpatest oszlopra történő felszerelését ne támogassa.

 

Határidő: 2009. június 25.

Felelős: Izsó Csaba bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe