7/2007. (V. 29.) Intézményi Társulási határozat
Tárgy: A társulási megállapodás módosulása miatt az alkalmazotti létszám meghatározása a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskolában.

Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Intézményi Társulás

7/2007. (V. 29) sz. határozata

I.

Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Intézményi Társulás 2/2007. (II. 27) számú határozatában a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola 2007. évre engedélyezett létszámkeretét az alábbiak szerint határozta meg:

· Gyomaendrőd:

-pedagógus 40 fő

-oktatást segítő 4 fő

-technikai 24 fő

-könyvtáros 2 fő

· Hunya

-pedagógus 7 fő

-technikai 3 fő

· Csárdaszállás

-pedagógus 6 fő

-technikai 1 fő

 

Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Intézményi Társulás a 2007/2008-as tanévtől kezdve az óvodai feladatellátásról nem gondoskodik tovább, valamint megszünteti az általános iskolai oktatási feladatellátást 1-8 évfolyamon a hunyai telephelyen, 5-8. évfolyamon a csárdaszállási telephelyen.

Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Intézményi Társulás a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskolában az oktatás átszervezése, feladatellátás megszűnése miatt az alábbi létszámleépítést határozza meg:

Csárdaszállási telephelyen:

- 1 fő óvodapedagógus

- 3 fő pedagógus

Hunyai telephelyen:

- 1 fő óvodapedagógus

- 5 fő pedagógus

- 3 fő technikai létszám.

 

Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Intézményi Társulás a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola 2007. évre engedélyezett létszámkeretét az alábbiak szerint módosítja:

· Gyomaendrőd:

-pedagógus 40 fő

-oktatást segítő 4 fő

-technikai 24 fő

-könyvtáros 2 fő

· Hunya

-pedagógus 1 fő

· Csárdaszállás

-pedagógus 2 fő

-technikai 1 fő.

II.

Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Intézményi Társulás, mint intézményfenntartó kijelenti, hogy a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskolában 2007. évi létszámleépítésben érintett közalkalmazottak tovább foglalkoztatására a Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Intézményi Társulás keretén belül valamint a társult önkormányzatok intézményeiben nincs lehetőség.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe