162/1996. (IX. 17.) Szociális és Egészségügyi Bizottsági határozat
Tárgy: Egészségügyi struktúraváltás

Szociális és Egészségügyi Bizottság 162/1/1996./IX.17./ számú határozata

 

1./ A bizottság javasolja Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének, hogy 1996. december 31-ig működtesse az aktív fekvőbetegellátás szakfeladatot.

2./ A bizottság javasolja, hogy a tüdőgondozás és szűrés szakfeladatot 1997. június 30-ig a jelenlegi óraszámban működtesse és az 1997. évi költségvetésben az Egészségbiztosítási Pénztár által a szakfeladatra nyújtott támogatást a működéshez szükséges összeggel egészítse ki.

3./ A bizottság javasolja, hogy a Hősök útja 54. szám alá, a Szülőotthon épületébe helyezze át az önkormányzat által működtetett összes szakrendelést.

4./ A bizottság javasolja, hogy a gyomai városrész központi orvosi rendelőjébenk épületéből az alapellátást a Fürst S. utcai épületbe helyezze át.

5./ A Bizottság javasolja, hogy a Szabadság téren működő gyermekorvosi rendelőt és védőnői szolgálatot a volt tüdőgondozó épületébe helyezze át.

6./ A bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az egészségügyi struktúraváltás következtében felszabadult ingatlanok értékesítéséből befolyt összeget az átalakítás fedezeteként jelölje meg az 1997. évi költségvetésben.

« Vissza
Vissza a főmenübe