186/2011. (VI. 22.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Az általános iskolák napközis szolgáltatásának megszervezése, valamint az óvodák nyári nyitva tartásának tudomásul vétele

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
186/2011.(VI. 22.) Gye. Kt. Üokke. Határozata
 
1.
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság javasolja Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testületének, hogy engedélyezze a Kner Imre Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium tálalókonyhájának folyamatos üzemeltetését a nyári táborozók ellátása miatt.
2.
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság javasolja Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testületének, hogy engedélyezze a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola és Diákotthon valamint a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda tálalókonyhájának nyári nyitva tartásának szüneteltetését június 14-től augusztus 31.-ig, valamint engedélyezi, a Százszorszép Óvod zárva tartását 2011. július 18-tól augusztus 12-ig. Megállapodás alapján ez idő alatt a Margaréta Óvoda fogadja az óvodás gyermekeket.
 
3.        
A Kis Bálint Általános Iskola és  Óvoda valamint a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola a nyári szünet idejére közös szervezésben meghirdetett napközis szolgáltatását nem szervezi meg az igényfelmérés alapján az általános iskolás tanulók részére, mert nem volt rá igény.
 
 
4.        
A Képviselő-testület a közhasznú társaságok fenntartásában működő óvodák nyári nyitva tartásának szüneteltetését az alábbiak szerint vegye tudomásul:
Óvoda
 
Nyitva tartás szünetel
Az ellátást igénylő gyermekeket fogadó óvoda
Vásártéri –
Szivárvány Óvoda
július 25-től
augusztus 19-ig
Margaréta Óvoda
Napsugár Óvodák
 
augusztus 8-tól
augusztus 31-ig
 
Nem merült fel szülői igény óvodai ellátásra a bezárás időtartalmára
Selyem úti -
Gyermekliget
Óvoda
augusztus 1-től
augusztus 19-ig
Az óvoda nyitva tartása részleges, ezen idő alatt is tudja fogadni azon szülők gyermekeit, akik nem tudják megoldani a szülői felügyeletet.
Blaha úti –Csemetekert Óvoda
július 25-től
augusztus 21-ig
Margaréta Óvoda
Tulipános Óvoda
 
július 11-től
augusztus 19-ig
Selyem Úti Óvoda
Jókai úti –Margaréta Óvoda
június 20-tól
július 15-ig
Százszorszép Óvoda

« Vissza
Vissza a főmenübe