336/2011. (XI. 14.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: KÖZOP pályázat benyújtása Gyomaendrőd vasúti állomásán rakodóudvar kialakítására

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
336/2011. (XI. 14.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata
 
A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy nyújtson be pályázatot a KÖZOP-4.5.0-09-11 számú kiírásra Gyomaendrőd vasúti pályaudvarán rakodóudvar kialakítása előkészítési munkáihoz  támogatás igénylése céljából.
Javasolja Gyomaendrőd Város Önkormányzatának, hogy 2011. december 15. napjával mondja fel a Dévaványa Város Önkormányzatával 2010 január 29-én a gyomaendrőd-Dévaványa állami kezelésű (4231 j.) közút és a hozzá kapcsolódó a dévaványai ipari területet és a Gyomaendrődi Ipari Parkot és a MÁV állomás teherforgalmi árurakodó részét megközelítő utak felújítása és a kapcsolódó munkálatok KÖZOP kiemelt projektté nyilvánításának kezdeményezése érdekében kötött együttműködési megállapodást.
Gyomaendrőd Város Önkormányzata javasolja Dévaványa Város Önkormányzatának a Fatimex Kft.-vel 2010. február 1-jén kötött megbízási szerződés felbontását.
Javasolja, hogy a pályázathoz szükséges önerő ismeretében döntsön az önkormányzat, hogy kíván-e pályázni, és akkor ajánlatot kell kérni több cégtől Gyomaendrőd vasúti pályaudvarán rakodóudvar kialakítása  előkészítésére vonatkozó pályázat megírására.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe