336/2011. (XII. 14.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Támogatást szolgáló alapok 2011. évi pályázati felhívásának módosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
336/2011.(XII. 14.) Gye. Kt. Üokke. Határozata
 
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság javasolja, hogy Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. évi támogatást szolgáló alapok pályázati kiírásáról szóló 73/2011. (II. 24.) Gye. Kt. határozatát a következők szerint módosítsa.
1. ) A pályázati felhívás 1. pontjának  "A pályázó az elnyert összeg felhasználásáról a tárgyévet követő év január 31. napjáig köteles pénzügyi elszámolást és a szakmai tevékenységéről szóló beszámolót benyújtani a Képviselő-testület részére. A pályázó hozzájárul, hogy az önkormányzat a helyben szokásos módon nyilvánosságra hozza az elnyert összeg felhasználásáról készített pénzügyi elszámolást a 2003. évi XXIV. Tv 19. §-a alapján." szövegrésze helyébe a következő szövegezés lép.
"A pályázó az elnyert összeg felhasználásáról a tárgyévet követő év január 31. napjáig köteles pénzügyi elszámolást és a szakmai tevékenységéről szóló beszámolót az ügyfélkapun keresztül a Polgármesteri Hivatal által kibocsájtott TAMAELSZ12 jelű elektronikus űrlapon benyújtani a Képviselő-testület részére. A pályázó hozzájárul, hogy az önkormányzat a helyben szokásos módon nyilvánosságra hozza az elnyert összeg felhasználásáról készített pénzügyi elszámolást a 2003. évi XXIV. Tv 19. §-a alapján."
2.) A pályázati felhívás 2. pontjának "A pályázó az elnyert összeg felhasználásáról tárgyévet követő év január 31. napjáig köteles pénzügyi elszámolást és szakmai tevékenységéről beszámolót benyújtani a Képviselő-testület részére" szövegrésze helyébe a következő szövegezés lép.
"A pályázó az elnyert összeg felhasználásáról tárgyévet követő év január 31. napjáig köteles pénzügyi elszámolást és szakmai tevékenységéről beszámolót az ügyfélkapun keresztül a Polgármesteri Hivatal által kibocsájtott TAMAELSZ12 jelű elektronikus űrlapon benyújtani a Képviselő-testület részére"

« Vissza
Vissza a főmenübe