87/2010. (II. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pénzösszeg megelőlegezés a Cigány Kisebbségi Önkormányzat részére

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
87/2010. (II. 25.) Gye. Kt. határozata
 
1./
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Cigány Kisebbségi Önkormányzat részére a TÁMOP.5.2.5 "Gyermekek és fiatalok integrációs programjai" elnevezésű pályázat sikeres befejezése érdekében megelőlegez 1.800.000.-Ft összeget, az alábbi feltételekkel.
A Cigány Kisebbségi Önkormányzat köteles Gyomaendrőd Város Önkormányzata részére a pályázat elszámolása során lehívott támogatási összegből megfizetni a megelőlegezett 1.800.000.-Ft-ot. Amennyiben a lehívásra kerülő támogatás teljes egészében nem nyújt fedezetet Gyomaendrőd Város által megelőlegezett pénzösszegre, abban az esetben Gyomaendrőd Város Önkormányzata azonnali beszedési megbízás benyújtásával hajtja be a CKÖ bankszámláiról a hiányzó összeget. A megelőlegezésre, és az azonnali beszedési megbízásra vonatkozóan Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy kössön megállapodást a Cigány Kisebbségi Önkormányzattal.
           
2./
Gyomaendrőd Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat köteles a TÁMOP.5.2.5 "Gyermekek és fiatalok integrációs programjai" elnevezésű pályázatról szakmai beszámolót készíteni, és arról a Képviselő-testület 2010. március ülésén tájékoztatást adni.
Határidő: azonnal, illetve 2010. március 25.
Felelős: Dógi János CKÖ elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe