198/2010. (IV. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Hunyai, Csárdaszállási, Gyomaendrődi Önkéntes Tűzoltóság kérelme pályázat benyújtáshoz

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
198/2010. (IV. 29.) Gye. Kt. határozata
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete támogatja a Hunyai, Csárdaszállási, Gyomaendrődi Önkéntes Tűzoltóság kérelmét, és rendelkezésre bocsájtja a nagyértékű tűzoltási és műszaki mentési szakfelszerelések beszerzését szolgáló pályázat benyújtásához szükséges önrész 823.650 Ft összegét. A felhalmozási célú támogatás forrásaként a 2010. évi költségvetési rendelet általános tartalékát jelöli ki.
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete utasítja a jegyzőt, hogy nyertes pályázat esetén a 2010. évi költségvetési rendeletbe kerüljön beépítésre a pályázat benyújtásához szükséges önrész összege.
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy nyertes pályázat esetén a Hunyai, Csárdaszállási, Gyomaendrődi Önkéntes Tűzoltósággal a támogatási szerződést kösse meg.
Amennyiben a tényleges felhasználásra a rangsorolásból adódóan nem 2010. évben kerül sor, úgy Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete vállalja, hogy a támogató hatóság által a megvalósítás éveként meghatározott év költségvetésébe beépíti az önrész összegét.

« Vissza
Vissza a főmenübe