193/2010. (IV. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Osztott férfi/női szaniter konténer beszerzése az endrődi vásártérre

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
193/2010. (IV. 29.) Gye. Kt. határozata
 
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az endrődi vásártér működtetéséhez szükséges osztott férfi/női vizesblokk kialakítást szaniter konténerrel oldja meg.
 
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy az endrődi vásártér működtetéséhez szükséges osztott férfi/női vizesblokk kialakításához szükséges szaniter konténert vásároljon maximum: 7.400 EURO +ÁFA összegben az alábbi feltételek mellett:
1.      A vásárlás előtt kérjen be, ha lehetséges az előterjesztésben szereplő cégeken kívül másoktól is árajánlatot.
2.      A szaniter konténer lehet használt is, amennyiben az megfelel az előírásoknak és műszakilag elfogadható állapotú, tartós használatra alkalmas.
3.      A konténer megvásárlása és elhelyezése előtt az endrődi vásártéren ki kell alakítani a szükséges közmű rácsatlakozások helyét és a betonaljzatot. A konténer elhelyezését 500 ezer Ft-ból kell kivitelezni.
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az osztott férfi/női vizesblokk szaniter konténer beszerzésére és a szükséges előkészítő munkák elvégzésére a pénzügyi forrást a 2009. évi szabad pénzmaradvány terhére biztosítja.
 
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy a szaniter konténer beszerzésről illetve a telepítés kiadásairól számoljon be képviselő-testületi ülésen.

« Vissza
Vissza a főmenübe