160/2010. (IV. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Civil és az Ifjúsági Alapok támogatására benyújtott pályázatok visszavonása (Giricz Ilona)

 
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
160/2010. (IV. 29.) Gye. Kt. határozata
 
1./
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Tulipános Óvoda Kht. és Giricz Annamária képviselője, Giricz Ilona pályázó szóbeli nyilatkozatára figyelemmel, - amely szerint visszavonja a hagyományos Bogrács Napja VIII. Paprikás krumpli főzőverseny megrendezésének támogatására a Civil illetve Ifjúsági alapra benyújtott pályázatát – a döntési jogkörrel rendelkező Humánpolitikai, illetve az Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság által hozott támogatást megállapító határozatokat az alábbiak szerint módosítja:
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Tulipános Óvoda Kht. illetve Giricz Annamária pályázók részére nem állapít meg támogatást. A 2010 évi Civil alapból fel nem használt 180 e Ft-tal, továbbá a 2010. évi Ifjúsági Alapból fel nem használt 100 e Ft-tal az alapok felosztható pénzkeretét csökkenti, és a 280 e Ft-ot a Közművelődési- Közgyűjteményi és Turisztikai Szolgáltató Intézmény költségvetésébe a következő rendelet módosítás alkalmával beépíti.
 
            2./
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete nem támogatja a Humánpolitikai Bizottság Tulipános Óvodáért Alapítvány 2010. évi Ifjúsági Alapból történő támogatására vonatkozó javaslatát. A képviselő-testület a 2010. évi Ifjúsági Alap felosztható pénzkeretét a bizottság által javasolt 150 e Ft-tal csökkenti és ezt az összeget a Közművelődési- Közgyűjteményi és Turisztikai Szolgáltató Intézmény költségvetésébe a következő rendelet módosítás alkalmával beépítik.
 
            3./
A Képviselő-testület felhívja az intézményvezető figyelmét, hogy az összesen 430 e Ft költségvetési előirányzatot csak a hagyományos Bogrács Napja VIII. Paprikás krumpli főzőverseny megrendezésére használhatja fel.

« Vissza
Vissza a főmenübe