358/2010. (IX. 23.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Óvodák és közoktatási intézmények úszásoktatásának támogatása

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
358/2010. (IX. 23.) Gye. Kt. határozata
1.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010/2011. nevelési évben megtéríti a közhasznú társaságok fenntartásában működő óvodák, a Csoda- Vár Gyermekcentrum Közhasznú Alapítvány, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda és a FVM ASzK, Szakképző Iskola - Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégium úszásoktatással kapcsolatos fürdőhasználati költségeit, amennyiben az intézmények vállalják az úszásoktatás megszervezését.
 
Az elszámolás alapja a tényleges igénybevétel, melyet a számla mellékleteként csatolt havonkénti kimutatással kell alátámasztani.
Az elszámolás időpontjai: 2010. december 31.és 2011. augusztus 31.
2.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010/2011. oktatási évben megtéríti az önkormányzat fenntartásában működő oktatási intézmények úszásoktatással kapcsolatos fürdőhasználati költségeit.
Az elszámolás alapja a tényleges igénybevétel, melyet az intézményeknek a számla másolatával és az úszásoktatásban részt vevő tanulók létszámának havonkénti kimutatásával kell igazolniuk.
3.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli, hogy az oktatási intézmények - óvodák és önkormányzati fenntartású oktatási intézmények - éves beszámolója térjen ki az úszásoktatás hatékonyságának elemzésére.
4.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2010/2011-es tanév első félévére támogatja a közhasznú társaságok fenntartásában működő óvodák, a Csoda- Vár Gyermekcentrum Közhasznú Alapítvány, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda és a FVM ASzK, Szakképző Iskola - Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégium úszásoktatással kapcsolatos költségeit, a Körös- Kajak Sport Egyesület úszóedzés költségeit valamint az úszóedzésre kísérő szülők látogatói jegyének költségeit, melynek forrásaként a 2010. évi költségvetési rendeletben megjelölt Liget Fürdő tulajdonosi kölcsön visszafizetése lett megjelölve.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy a 2010/2011-es tanév második félévére a közhasznú társaságok fenntartásában működő óvodák, a Csoda- Vár Gyermekcentrum Közhasznú Alapítvány, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda és a FVM ASzK, Szakképző Iskola - Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégium úszásoktatással kapcsolatos költségeit, a Körös- Kajak Sport Egyesület úszóedzés költségeit valamint az úszóedzésre kísérő szülők látogatói jegyének költségeit és annak forrását építse be a  város 2011. évi költségvetési rendeletébe.

« Vissza
Vissza a főmenübe