303/2010. (VIII. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Körösi Halász Szövetkezet által javasolt haltelepítési program

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
303/2010. (VIII. 26.) Gye. Kt. határozata
Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete elfogadja a Körösi Halász Szövetkezet ( Gyomaendrőd, Kossuth L. u. 27. ) ajánlatát az általa hasznosított Hantoskerti holtág 3 éves haltelepítési program végrehajtására az alábbi feltételek mellett. 
1.      A Körösi Halász Szövetkezet vállalja, hogy 3 éven keresztül a haszonbérleti díj összegének megfelelő mennyiségű élő halat telepít az általa hasznosított Hantoskerti holtágba. Ezen felül a halász szövetkezet vállalja, hogy ugyanezen mennyiségű élő halat saját költségén telepít a holtágba.
2.      A program végrehajtásához a halász szövetkezet vállalja, hogy a holtágban a halászatot korlátozza, maximum évente kétszer egy hét időtartamban.
3.      A program végrehajtására a Körösi Halász Szövetkezet és Gyomaendrőd Város Önkormányzata külön megállapodást köt, melyben részletesen kidolgozásra kerülnek a szakmai, a pénzügyi elszámolás és egyéb részletkérdések feltételei.
4.      A Körösi Halász Szövetkezet vállalja, hogy megállapodás szakmai részét kidolgozza. 
Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete felhatalmazza a polgármestert a megállapodás megkötésére, a határozati javaslatban leírt feltételeknek megfelelően.

« Vissza
Vissza a főmenübe