116/2010. (III. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Közbeszerzési szabályzat módosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

116/2010. (III. 25.) Gye. Kt. határozata

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Gyomaendrőd Város Önkormányzatának 156/2009. (IV. 30.) Gye. Kt. határozatával elfogadott Közbeszerzési Szabályzatának módosítását az alábbiakban fogadja el.

1./

A Közbeszerzési Szabályzat 2.) bekezdés o pontja helyébe a következő rendelkezés lép: 

"o) A közbeszerzési eljárás megindítása: a közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény feladásának időpontja, a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetében, vagy az egyszerűsített és az egyszerűeljárás meghatározott eseteiben pedig az ajánlattételi felhívás megküldésének, illetőleg bizonyos esetekben a tárgyalás megkezdésének időpontja.

A közbeszerzési eljárásban megjelölt személy az eljárást megindító hirdetmény jogszerűségét ellenjegyzéssel igazolja. Az eljárást megindító hirdetményt nem lehet ellenjegyezni, ha sérti a közbeszerzésre, illetőleg a közbeszerzési eljárásra vonatkozó jogszabályokat. Az eljárást megindító hirdetmény ellenjegyzése nélkül a közbeszerzési eljárás nem indítható meg.

2./

A Közbeszerzési Szabályzat 53.) pontja első mondata helyébe a következő rendelkezés lép:

"53.) Szerződéskötésre az ajánlati felhívásban meghatározottak szerint az írásbeli összegzés megküldését követő naptól számított huszadik napnál korábbi és harmincadik – építési beruházás esetében hatvanadik – napnál későbbi időpontban nem kerülhet sor..."

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy az elfogadott szabályzatot az intézmények vezetői részére küldje meg.

« Vissza
Vissza a főmenübe