476/2010. (XI. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A szolgálati és szociális bérlakások felújítási és karbantartási munkálatairól szóló 2011-es ütemtervének elfogadása

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
476/2010. (XI. 25.) Gye. Kt. határozata
I./
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete döntése alapján a szolgálati és szociális bérlakások 2011. évre szóló munkaterve csak felújítási munkákra terjedhet ki nettó 1.230.000.-Ft összegben, ezzel egy időben utasítja az Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottságot hogy a bérleti szerződéseket tekintse át és a vizsgálat eredményéről tegyen jelentést.
II./
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ezzel egyidejűleg a bérlakásokat kezelő Gyomaszolg Ipari Park Kft.. azon kérelmét, melyben a lakások kezelésére fordított azon összeg megtérítését kéri, mely nem térül meg a befolyó bérleti díjakból elutasítja, azzal, hogy a megemelt a bérleti díjak és a felújítási munkák indokolt és szükséges ütemezése esetén az összeg megtérül.
III./
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a szolgálati és szociális bérlakások lakbéremelését
Komfortnélküli lakás esetében           10 %-os
Komfortos lakás esetében       15 %-os
Összkomfortos lakás esetében            18 %-os mértékben határozza meg az első fordulóban, felhívja a Bizottság figyelmét, hogy a rendelet normaszövegét erre tekintettel készítse elő a második fordulós tárgyalásra.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe