548/2010. (XII. 23.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Gyomaendrőd, Damjanich utca 1. szám alatti tornaterem épület használati jogának átadása.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

548/2010. (XII. 23.) Gye. Kt. határozata
 
Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete az önkormányzat tulajdonát képező Gyomaendrőd, Damjanich utca 1. szám alatti tornaterem épület használati jogát - a Hétszínvirág-Tüskevár Szolgáltató Nonprofit közhasznú Betéti Társaság ( Gyomaendrőd, Fő út 67. ) és Hun-Box Szabadidő Sport Club közös kérelemnek helyt adva - átadja a Hun-Box Szabadidő Sport Clubnak a Gyomaendrőd Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 14/2003.(VI.5.)KT rendelet 13/A. § (1) bekezdése alapján.
   
A Hun-Box Szabadidő Sport Clubbal kötendő használati szerződésben  a 14/2003.(VI.5.)KT rendelet 1. számú  használati szerződés melléklete szabályozásain túl az alábbiak kerülnek kikötésre:
1. A sport club kötelezettséget vállal az önkormányzattal történő együttműködésre az épület teljes körű, helyreállítását, felújítását, bővítését célzó pályázat benyújtásában és megvalósításában.
2. A sport club kötelezettséget vállal az épület tetőszerkezete megerősítése legszükségesebb munkáinak elvégzésére az elkészült állapotterv alapján. A sport club  köteles elvégezni a   tetőfedést biztosító sérült, vagy hiányzó cserepek cseréjét, pótlását, az ereszcsatornák tisztítását, javítását.

« Vissza
Vissza a főmenübe