471/2008. (XI. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Liget Fürdő Kft. Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

471/2008. (XI. 27.) Gye. Kt. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete határozatával a Gyomaendrődi Liget Fürdő Kft. Szervezeti és Működési Szabályzatát az alábbiak szerint módosítja:

1./ A Szabályzat 8./7. pontja hatályát veszti és helyébe a következő rendelkezések lépnek:

8.7./ A saját tulajdonú személygépkocsi hivatali (üzemi célú) használata:

a./ A saját tulajdonú személygépkocsi hivatali (üzemi) célra történő használata csak a kiküldetési célra, azaz Gyomaendrőd Város közigazgatási területén kívüli utakra történhet. Ezen gépkocsi használatra csak a munkáltatói jogok gyakorlójának előzetes, azaz még a kiküldetés előtt megadott engedélye alapján kerülhet sor. Az előzetes engedélyt a Kft. alkalmazottja részére az ügyvezető, míg az ügyvezető részére a munkáltatói jogok gyakorlóját képviselő Polgármester adhat.

Rendkívüli, halaszthatatlan esetben ezen gépkocsi használat engedélyezése az eseményt követő három napon belül utólagos jóváhagyással történhet.

b./ A személygépkocsi használatának elszámolása az alábbiak szerint történik:

 

- Az elszámolás kétpéldányos kiküldetési rendelvény alapján az üzemanyagköltség, valamint a fenntartás, javítás, felújítás költségek térítésére terjedhet ki.

- Az előzetesen engedélyezett gépkocsi használat teljesülését, azaz elszámolhatóságát hét munkanapon belül a munkáltatói jogkör gyakorlójával (alkalmazott esetében ügyvezetővel, ügyvezető esetében Polgármesterrel) a kitöltött kiküldetési rendelvényt le kell igazoltatni.

Üzemanyagköltség térítése:

Az engedélyezett kilométer-távolságra a gépkocsi- motorjának lökettérfogata alapján megállapított - átalánynormája szerinti fogyasztásának az APEH által közzétett üzemanyagárral számított értéke.

Fenntartási, javítási, felújítási költség térítése:

Az engedélyezett kilométer-keret alapján 9Ft/km átalány összeg.

c./ A munkáltatói jogkör gyakorlói (ügyvezető esetében a Polgármester, Kft alkalmazottai esetében ügyvezető) a fenti elszámolási elvek, valamint a hatályos jogszabályi rendelkezések figyelembe vételével külön megállapodás szerint is engedélyezhetnek gépkocsi használatot.

2./ A Szervezeti és Működési Szabályzat egyéb rendelkezései változatlan érvényűek.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe