224/2008. (V. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Közbeszerzési eljárás meghirdetése az intézményi konyhák üzemeltetésére

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

224/2008. (V. 29.) Gye. Kt. határozata

 

1)

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az önkormányzat működési kiadásainak csökkentése érdekében az intézményi konyhák működtetési költségeit csökkenteni kívánja. Ennek érdekében közbeszerzési eljárás keretein belül meghirdeti a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda, a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola, a Kner Imre Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, valamint a Térségi Szociális Gondozási Központ konyhájának üzemeltetését 10 éves határozott időtartamra. Felkéri a Jegyzőt, hogy tegyen intézkedést a hirdetményes közbeszerzési felhívás elkészítésére.

2)

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a közbeszerzési eljárás során a közbeszerzési tanácsadói feladatok ellátására a Darázs & Társai Ügyvédi irodát (dr. Bakondi György ügyvéd) bízza meg.

 

 

3)

A Közbeszerzési Szabályzatról szóló 52/2007.(II.22.) Gye.Kt. határozat 2.) g pontjában meghatározott Közbeszerzési Bíráló Bizottság tagjaivá az alábbi személyeket választja meg:

1) Lehoczkiné Tímár Irén (önkormányzati képviselő)

2) Gellai Józsefné (önkormányzati képviselő)

3) Dr. Kovács Béla (önkormányzati képviselő)

4) Babos László (önkormányzati képviselő)

5) Uhrin Anita (gazdaságvezető)

6) Szilágyiné Bácsi Gabriella (köztisztviselő)

7) Kondor Ildikó (gazdaságvezető)

4)

A Képviselő-testület felhívja a Bíráló Bizottság figyelmét, hogy az ajánlati felhívást köteles jóváhagyásra a Képviselő-testület elé terjeszteni.

5)

A közbeszerzési eljárás során az eljárás eredményének megállapítása a Képviselő-testület hatáskörébe tartozik, azzal, hogy a döntés előkészítésre vonatkozó feladatokat a Közbeszerzési Szabályzatról szóló 52/2007.(II.22.) Gye.Kt. határozat 2.) h pontjában meghatározott bizottság elnökökből álló bizottság köteles ellátni.

 

Határidő: 2008. június 30.

Felelős: Várfi András polgármester, dr. Csorba Csaba jegyző

« Vissza
Vissza a főmenübe