234/2008. (V. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A vagyonnyilatkozat-tétellel kapcsolatos szabályozások

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

234/2008. (V. 29.) Gye. Kt. határozata

I.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a 3/2001. (I. 25.) KT határozattal megállapított Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatát (a továbbiakban: Hivatali SzMSz) az alábbi melléklettel egészíti ki.

24. számú melléklet a Hivatali SzMSz-hez

 

A 2007. évi CLII. tv. 11.§ (6) bekezdés alapján a Polgármesteri Hivatalban vagyonnyilatkozat tételre kötelezettek

Jegyző, aljegyző, osztályvezetők, kiadmányozási joggal rendelkező köztisztviselők.

 

II.

Közszolgálati adatvédelmi szabályzat 8. pontja az alábbira módosul.

8. Vagyonnyilatkozat kezelésére vonatkozó külön szabályok

1) A vagyonnyilatkozat tételre kötelezett köztisztviselő az általa 2 példányban kiállított vagyonnyilatkozatot, külön-külön zárt borítékban a jegyző nevében eljáró személyzeti ügyintézőnek átadja, aki a borítékra rávezeti a nyilatkozó nyilvántartási számát, ezzel egyidejűleg a boríték lezárására szolgáló felületen aláírásukkal igazolják az átadást.

2) A vagyonnyilatkozat egyik példánya a nyilvántartásba vétel után a kötelezettnél marad, másik példányát az őrzésért felelős az egyéb iratoktól elkülönítetten kezeli. Az iratokat, az arra szolgáló páncélszekrényben helyezi el, mely hivatali helyiség biztonsági zárral és elektronikus védelmi rendszerrel védett.

3) A vagyonnyilatkozatba való betekintés kizárólag vagyongyarapodási vizsgálat kezdeményezése esetén, a 2007. évi CLII. tv. 14. § valamint az 1992. évi XXIII. törvény 22/A. §-ban rögzítettek szerint történhet.

4) A személyes adatok védelmére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3. §-ának (1) bekezdése a) pontjában foglaltak az irányadó.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe