310/2008. (VIII. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Csoda-Vár Gyermekcentrum Közhasznú Alapítvány kérelmének elutasítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

310/2008. (VIII. 28.) Gye. Kt. határozata

I.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Csoda-Vár Gyermekcentrum alapítvány kérelmét elutasítja, mert az átadott feladatokhoz biztosított önkormányzati kiegészítő támogatás számítási módjától - intézmények engedélyezett férőhelyszám - nem kíván eltérni, valamint a 2008. évi költségvetésben nem áll rendelkezésre forrás a kért önkormányzati támogatás fedezetére.

 

II.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kijelenti, hogy a 2007. február 5-én kelt közhasznúsági szerződésben az önkormányzati támogatás maximált összegének megállapításakor a szerződéskötéskor és jelenleg is hatályban lévő 3268-1/2007. Szociális és Munkaügyi Miniszter határozatában engedélyezett férőhelyszámot - 10 főt - vette alapul.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzati támogatás összegének egyértelmű megállapításához szükségesnek tartja a 2007. február 5-én kelt közhasznúsági szerződés 9. pontjának alábbi kiegészítését:

„(Az önkormányzati támogatás maximált összegét a jelen szerződésben alapul vett hatályban lévő 3268-1/2007. iktató számú Szociális és Munkaügyi Miniszteri Határozat alapján kell meghatározni. Önkormányzati támogatás csak a 3268-1/2007 iktató számú Szociális és Munkaügyi Miniszteri Határozatban meghatározott 10 fő után vehető igénybe)”

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri Várfi András polgármestert a módosítást követően az egységes szerkezetbe foglalt közhasznúsági szerződés aláírására.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe