369/2008. (IX. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Oktatási intézmények úszásoktatásának támogatása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

369/2008. (IX. 25.) Gye. Kt. határozata

I.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008/2009. nevelési évtől megtéríti a közhasznú társaságok fenntartásában működő óvodák úszásoktatással kapcsolatos fürdőhasználati költségeit.

Az elszámolás alapja a tényleges igénybevétel, melyet a számla mellékleteként csatolt havonkénti kimutatással kell alátámasztani.

 

 

II.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008/2009. oktatási évtől megtéríti az önkormányzat fenntartásában működő oktatási intézmények úszásoktatással kapcsolatos fürdőhasználati költségeit.

Az elszámolás alapja a tényleges igénybevétel, melyet az intézményeknek a számla másolatával és az úszásoktatásban részt vevő tanulók létszámának havonkénti kimutatásával kell igazolniuk.

 

III.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közhasznú társaságok fenntartásában működő óvodáknál valamint az önkormányzati fenntartású oktatási intézményeknél felmerülő úszásoktatással kapcsolatos költségek összegével csökkenti a Liget Fürdő Kft. adott évi önkormányzati támogatását.

 

 

IV.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli, hogy az oktatási intézmények - óvodák és önkormányzati fenntartású oktatási intézmények - éves beszámolója térjen ki az úszásoktatás hatékonyságának elemzésére.

 

V.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008/2009. nevelési évtől megtéríti. a Szent Gellért Katólikus Általános Iskola és Óvoda és a FVM ASzK Szakképző Iskola - Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégium úszásoktatással kapcsolatos fürdőhasználati költségeit, amennyiben az intézmények vállalják az úszásoktatás megszervezését.

Az elszámolás alapja a tényleges igénybevétel, melyet a számla mellékleteként csatolt havonkénti kimutatással kell alátámasztani.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe