216/2007. (VII. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Nevelési-oktatási intézmények névhasználatának felülvizsgálata

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

216/2007. (VII. 26.) Gye. Kt. határozata

 

I.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, mint a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda fenntartója a nevelési-oktatási intézmények névhasználatáról szóló 31/2005. (XII. 22.) OM rendelet 5. § (2) értelmében felülvizsgálta az intézmény elnevezését és megállapítja, hogy az intézmény elnevezése minden megfelel fenti rendelet előírásainak.

 

Határidő: azonnal

II.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, mint a Kner Imre Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium fenntartója a nevelési-oktatási intézmények névhasználatáról szóló 31/2005. (XII. 22.) OM rendelet 5. § (2) értelmében felülvizsgálta az intézmény elnevezését és megállapítja, hogy az intézmény elnevezése minden megfelel fenti rendelet előírásainak.

 

Határidő: azonnal

 

III.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, mint a Városi Zene- és Művészeti Iskola fenntartója a nevelési-oktatási intézmények névhasználatáról szóló 31/2005. (XII. 22.) OM rendelet 5. § (2) értelmében felülvizsgálta az intézmény elnevezését és az alapító okirat módosításával 2007. szeptember 01. napjával az intézmény nevét Városi Alapfokú Művészetoktatási Intézmény -re változtatja.

 

Határidő: azonnal

 

« Vissza
Vissza a főmenübe